Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AİÇÜ Konuk Evinde Kahvaltılı Bir Toplantıda STK'lar Ve Kanaat Önderleriyle Bir Araya Gelerek Ağrı'daki Yatırımları Ve Yerel Seçimleri Değerlendirdi.
Milletvekili Ekrem Çelebi, İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evi'nde gerçekleştirilen kahvaltı programında Ağrı'nın ileri gelenleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kahvaltı yaptı. Programa Çelebi'nin yanı sıra İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdülhalik Karabulut ve AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın katıldı. Programda konuşan Milletvekili Çelebi, Ağrı'ya aşık olduğunu ve kente yatırım yapmak istediklerini söyledi. 2019 yılı içerisinde Ağrı'ya 300 milyon Türk lirasının gelmesi gerektiğine değinen Çelebi, kendisine getirilen yatırım projelerinin hiç birinin geri çevrilmeyeceğini belirtti.
2019 yılında yapılacak yerel seçimlere değinen Milletvekili Çelebi, Biz il olarak genel seçimlerde iyi bir sınav veremedik. Bu gerçek olan bir şeydir. Bizim bunu telafi edeceğimiz bir mahalli seçimler geliyor. Siyasetçi para isteyebilir. Bir vali veya bir rektör gidip Ankara'dan para isteyebilir mi? İsteyemez çünkü öyle bir yetkisi yok. Ama biz valisi, rektörü, ASTOP'u, STK'sı biz hepimiz bir ekip olursak kenetlenirsek ama tek şart şu proje üretmemiz lazım. Biz bu projeleri bir araya getirdiğimizde beraber gittiğimizde Allah hak şahittir ki Sayın Cumhurbaşkanımız bizi kapıya kadar karşılar ve taleplerimizi geri çevirmez dedi.