SON DAKİKA

Ağrı'da Oto Galericiler Sitesinin Yapımı için ilk toplantı yapıldı

08 Ekim, 2012 08:48 Güncelleme: 08 Ekim, 2012 08:48 Ağrı'da Oto Galericiler Sitesinin Yapımı için ilk toplantı yapıldı

Ağrı'da Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın Oto galerileri, Zirai alet satıcıları ve traktör satıcılarının bir araya getirildiği bir toplantı yaptı.

 

Toplantı Özel bir Restaurantta gerçekleşti.Toplantıda Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan yaptığı sunum ile katılımcılara yapılacak site hakkında bilgiler verdi, ön çalışmaları anlattı.

 

Başkan Arslan, Toplantıda  yapılacak sitenin çevre illerde daha önceden yapıldığını, bizimde geç kalan bir projeyi hayata geçirmek için bu toplantıda bir araya geldik,  Yapılacak proje ile Ağrı ilinin Doğu tarafında bulunan Et ve Balık Kurumu, Yeni Hayvan Borsası, yapılacak Olan Yeni Hal binası, Kömürcüler sitesi yanında Oto Galerileri sitesi ile bu site içersinde Traktör satıcıları ve Zirai Alet satıcılarıyla bölgeye ticari bir canlılık kazandıracağını belirten Arslan, "Sitenin tamamlanması ile oto galericileri daha rahat ve çağdaş bir ortamda vatandaşlarımıza  hizmet verecektir".

 

Ağrı'ya yapımı düşünülen site, Doğubayazıt yolu üzerinde Akın Petrol yanında yapmayı  planladık, Bu site 29 bin m2 arazi üzerinde  kurulacak, sitenin kullanım alanı 20 bin m2 olacak sitede 1 kafeterya 1 yönetim odası, 75 adet show rumdan oluşacak her show rum 300 m2 olarak planlandığını söyledi.

 

Toplantı sonrasında, Toplantıya katılanların önerileri alındı, katılımcılara Sitenin yapılacağı alanda gezi ve inceleme yapmasının ardından toplantı sona erdi.

 

 

 

Yorum Ekle