SON DAKİKA

Ağrı Adli Tıp Polikliniğine Kavuşuyor

16 Eylül, 2011 06:34 Güncelleme: 16 Eylül, 2011 06:34 Ağrı Adli Tıp Polikliniğine Kavuşuyor

Ağrı Adli Tıp Polikliniğine Kavuşuyor
Seçim sonrası bir çok yenilikle karşılaşan Ağrı’da şimdi de en büyük sorunlarımızdan biri olan Adli Tıp Polinikliği sorunu çözüme kavuşuyor.
Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’nin makamından alınan bilgiye göre Ağrı’da Ekim ayı ortalarında Adli Tıp Polikliniği açılacak. Bu polikliniğe doktor ataması yapılırken, daha önceden hizmet alım yolu ile yapılan araç konusuda çözüme kavuşmuş olacak. Bundan sonra çok detay isteyen adli vakalar dışında, hiçbir cenaze Trabzon’a gönderilmeyecek” denildi.
Ağrılı vatandaşlar bu hizmetin bu güne kadar yapılamamış olmasını garipserken, çok doğru bir çalışma olduğunu kaydettiler. Şu anda bile cenazelerimizin Trabzon Adli Tıp Polikliniğine gittiği düşünüldüğünde, Adli Tıp Polikliniğine olan ihtiyacın büyüklüğü de ortaya çıkıyor.
Konu hakkında görüşlerini aldığımız Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi; “ Adli Tıp konusu bir çok vatandaş tarafından bizlere sorun olarak iletildi. Ağrılı vatandaşlarımız en yakınlarını kaybettiklerinde, o acılarını bir kenara itip Trabzon’dan cenazeleri bekler durumdaydı. Şiddet, darp, ölüm, kazayla yaralanma ve adli soruşturma süreci gibi durumlar için Trabzon ilinden uzun uğraşlar sonucunda alınan adli tıp raporunu, artık çile olmaktan çıkıyoruz. Bu poliklinikle Trabzon iline bağımlılığımız azalacaktır” dedi


Yorum Ekle