SON DAKİKA

NE TÜRLÜ İŞLEM YAPILDI?

AĞRI KAMU HASTANELER BİRLİĞİ ANLI,ŞANLI O DENLİ ERİŞİLMEZ VE MUHTEREM GENEL SEKRETERİ VE ÇOKTAN ÇOK GÜZİDE MALİ HİZMET BAŞKANI “KREKER YE GEÇER” SAĞLIK SKANDALINDA NE TÜR İŞLEM YAPTINIZ?ÇIKIN KANUOYUNA DEKLERE EDİNİZ! 08 Ağustos, 2016 03:42 Güncelleme: 08 Ağustos, 2016 03:42 NE TÜRLÜ İŞLEM YAPILDI?

NE TÜRLÜ İŞLEM YAPILDI?

 

 

AĞRI KAMU HASTANELER BİRLİĞİ  ANLI,ŞANLI O DENLİ ERİŞİLMEZ VE MUHTEREM GENEL SEKRETERİ VE ÇOKTAN ÇOK  GÜZİDE MALİ HİZMET BAŞKANI “KREKER YE GEÇER” SAĞLIK SKANDALINDA NE TÜR İŞLEM YAPTINIZ?

ÇIKIN KANUOYUNA DEKLERE EDİNİZ!

 

'Geçen hafta “AĞRI KADIN-DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİNDE SKANDAL”

 

Başlığı altında Ağrı Kadın Doğum ve Çocuk hastanesinde Gebeli bir anne mide zehirlemesi geçiriyor. Anne ve karnındaki bebek zehirleme ile karşı karşıya doktor ve sağlık personeli” git kraker ye, açlıktandır! Şeklinde oluşan sağlık skandalından sonra;

 

Ey! Anlı şanlı Ağrı Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği! olup bitenlerden haberiniz var mı? Yoksa ”yahu şu hastaneler olmasa ne güzel Genel sekreterliği yürütürüz” düşüncesindemisiniz?..'

 

Diye soru sormuştuk.

 

Şimdi de Ağrı Kamu Hastaneler Birliği anlı, şanlı, o denli erişilmez ve muhterem Genel Sekreterine soruyoruz.

 

AĞRI KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİNDEKİ SAĞLIK SKANDALI İLE İLGİLİ NE TÜR İŞLEM YAPTINIZ? YOKSA PAS MI GEÇİLDİ?”

ÇIKIN KAMUOYUNA DEKLERE EDİNİZ!

 

Eski Mali Hizmetler başkanına salavat okutan işi gücü toplu ihaleler yaparak ilçe gazetecilerin yasal ilan hakkını gasp eden yeni Mali Hizmetler Başkanı Ağrı Kadın, doğum ve çocuk Hastanesin de ”kreker ye” skandalında birde ambulans skandalı yaşandı.

Şimdi soruyoruz.

“-O hastanede ambulans yetersizliğimi vardı?  “

“-Hastaneye zamanında ambulans takviyesi yapıldı mı?”

“-BU KONUDA NE TÜR İŞLEM YAPTINIZ?”

ÇIKIN KAMUOYUNA DEKLERE EDİNİZ!

HALKIN SESİ

 

 

Yorum Ekle