SON DAKİKA

Iğdır Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen ve AB Projesi kapsamında Ankarada Toplantı Gerçekleş

08 Temmuz, 2021 06:12 Güncelleme: 08 Temmuz, 2021 06:12 Iğdır Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen ve AB Projesi kapsamında Ankarada Toplantı Gerçekleş

Iğdır Gazeteciler Cemiyeti tarafından yürütülen ve AB Projesi kapsamında desteklenen Demokrasi İçin Medya/Medya İçin Demokrasi Projesi faaliyetleri içerisinde olan medya çalışanlarının işbirliğini  geliştirmek ve diyaloglarını artırmak adına Ankara’da bulunan Türkiye Gazeteciler Cemiyetini   ziyaret ederek gazetecilik ve basın adına verimli görüşmeler gerçekleştirildi. 

 Ziyarete Iğdır Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Deniz ve Yönetim kurulu üyeleri Cabbar Şıktaş, İsmail Aras, Erhan Hacıkasımoğlu, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve projenin koordinatörü Yeniş Çelik’ten katıldı.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin Başkanlığında gerçekleşen toplantıda söz alan Aydın Deniz projenin Iğdırdaki basın çalışanlarına ve cemiyete katkılarını anlatırken Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyet Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ise Mart ayında Iğdır’da   yapılan basın çalıştayının verimli bir şekilde geçtiğine değindi. İsmail Aras ise projenin başarılı bir şekilde ilerlediğini ve bu projenin önümüzdeki benzer projeler yapmamıza örnek olduğunu belirterek bir sinerji yarattığını ifade etti.
Proje koordinatörü Yeniş Çelikten ise projenin amaç ve faaliyetlerinden bahsederek proje hakkında brifing verdi.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarıları diledi. Yapılan toplantıda basın ve medya çalışanlarının özlük haklarının yanı sıra sorun,çözüm ve önerilerle devam etti. Ardından projenin Türkiye koordinasyon ofisi olan Basın evi ziyaret edilerek Türkiye koordinatörü Yusuf Kanlı başkanlığında projenin faaliyetleri hakkında görüşme gerçekleştirdi Yapılan ziyaretlerin ardından iyi niyet ve temennilerle toplantılar sonlandırıldı.

Yorum Ekle