SON DAKİKA

Doğubayazıt Kızılay, Selden zarar gören vatandaşların yanında

28 Haziran, 2022 17:57 Güncelleme: 28 Haziran, 2022 17:57 Doğubayazıt Kızılay, Selden zarar gören vatandaşların yanında

Doğubayazıt'a bağlı Karabulak köyünde meydana gelen selden dolayı zarar gören vatandaşlara, Kızılay ekipleri tarafından sıcak yemek, giyim, gıda ve ihtiyaç malzemeleri dağıtıldı. Sel nedeniyle ev ve ahılların hasar gördüğü köyde, vatandaşın yardımına koşan Kızılay ekipleri yemek, giyim ve gıda ihtiyaçlarına kadar her alanda destek veriyor.

Sel felaketinin başladığı günden bu yana zarar gören vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Doğubayazıt Kızılay Başkanı Kemal Şahin, “Karabulak köyümüzde selden etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Sıcak Yemek, Giyim ve gıda yardımında bulunduk. Devletimizin ve Hayırsever Vatandaşlarımızın Desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 

Karabulak Köyü Muhtarı Ahmet Sara ise; "Doğubayazıt Kızılay şube başkanı sayın  Kemal Şahin bey bizleri bu zor  durumda yalnız bırakmadılar, bunun için Karabulak köyü  adına  teşekkür ederim" dedi... (Hamza Salman) 


Yorumlar
A
Ahmet Çelik1 yıl önce

Doğubayazıt Kızılay Başkanımız Kemal Şahin'e başarılar diler, kenisine ve bütün ekibine "Allah razı olsun "deriz. Sağlık âfiyet, selâmet niyaz ederim. Selden zarar gören vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dilelkerimi iletirim. Cenab-ı Hak bir daha bu musibeti vermesin.

Yorum Ekle