SON DAKİKA

Doğubayazıt Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarında Son Sürat Devam Ediyor

07 Temmuz, 2022 20:03 Güncelleme: 07 Temmuz, 2022 20:03 Doğubayazıt Belediyesi Yol Yapım Çalışmalarında Son Sürat Devam Ediyor

‘’2021 YILI YOL YAPIM YILI ‘’ olarak ilan eden Doğubayazıt Belediyesi ve yeni yönetimi, 2022 yılında da son sürat yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. 

Tamamen programlı çalışma kapsamında halkın en büyük sorunu olan yol sorununun kaynağına inen Doğubayazıt Belediyesi,  asfalt, kilitli parke taşı, sathi kaplama yaya kaldırım yolları, yağmur suyu giderleri kanalizasyon, gibi çalışmalarla şehri adeta sil baştan çiziyor.

Gonca, demokrasi, Seyda molla Musa, papatya, evren, Akasya, Nergis, karanfil, çimen, Başak, Leylak ve 830. Sokak ise,  bunlardan bazıları.

Uzun yıllar hizmete aç, gelişmeye müsait bir kentin yeniden yenilenmesi, büyük projelere ev sahipliği yapması, bu şehre hizmet eden Belediye Başkanı Yıldız Acar yönetimindeki Doğubayazıt Belediyesinin hizmet çıtasının ne kadar yükseldiğinin en büyük örneği olmuştur. 

İSTENİLİNCE HERŞEY MÜMKÜN

Şehrin her karışında ve her bölgesinde çalışan, yıllardır iş makinelerinin girmediği, toz toprak içinde olan caddelerin, halkın da desteği ve tavsiyeleri göz önünde bulundurularak modern bir görünüme kavuşuyor. Katılımcı Belediye anlayışı ile arkasına halkın desteğini alan Doğubayazıt Belediyesi ve yönetimi, bu çalışmalarla İSTENİLİNCE HERŞEY MÜMKÜN dedirtti.

Yorum Ekle