SON DAKİKA

Doğubayazıt Belediyesi Yapılan Çalışmalarını gündeme getirdi

27 Temmuz, 2022 11:08 Güncelleme: 27 Temmuz, 2022 11:08 Doğubayazıt Belediyesi Yapılan Çalışmalarını gündeme getirdi

3 KM’LİK UZUNLUĞU İLE DOĞUBAYAZIT TARİHİNİN EN UZUN ASFALTI

Başkan Yıldız Acar yönetimindeki Doğubayazıt Belediyesi, asfalt çalışmaları ile halkın özlemle beklediği, yeni bir şehrin hayalini gerçekleştirirken, 3 km’lik uzunluğa sahip Başak sokakta kameralara poz verdi. Bununla birlikte çalışmalar hız kesmeden devam eden Belediye, kentin her bölgesinde özellikle servis yollarını asfalt ve modern kaldırımlarla buluşturuyor. 

YEŞİLİN EN GÜZEL TONLARI BU ŞEHİRLE BÜTÜNLEŞMİŞ DURUMDA 

Peyzaj programı ile Belediye, yeşilin en güzel renklerini  ‘’ daha yeşil bir Doğubayazıt ‘’ parolası ile halkla buluşturuyor. Yerli ve yabancı turistlerin uğrağı olan medeniyetler beşiği Doğubayazıt, artık daha estetik ve daha da yeşil. 

AVRUPA BİRLİĞİ DESTEKLİ 14 MİLYON EUROLUK DEV PROJE İLE ATIK SU VE KANALİZASYON PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ.

Yakın zamanda açılışını ve startının verildiği, Avrupa birliği Türkiye başkonsolosu ve delegasyonunun da katıldığı atık su,  kanalizasyon projesi ile kanalizasyonu olmayan mahalleler ve sakinlerinin yüzü güldü. Daha yaşanılabilir bir kent olma yolunda ilerleyen Belediye, güçlü adımlarla yarınları iyileştiriyor.

KADIN VE AİLE HİZMETLERİ İLE SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ ÜRETEREK TOPLUMUN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR.

Şehrin sosyokültürel yapısı göz önünde bulundurularak, Aile yapısının temeli olan ve hep bir adım geriden hayata başlayan kadınlarla bir araya gelerek, Erkek egemenliğinin tabularını yıkarak, özellikle dezavantajlı grupları hayata dâhil etme ve özel bireylere sunduğu ayrıcalık ve imkânlarla bölgede örnek bir Belediye oldu.


Yorum Ekle