SON DAKİKA

Milletvekili Çelebi: Ayrı yerlerde olsak da gönüllerimiz bir

25 Mayıs, 2020 19:11 Güncelleme: 25 Mayıs, 2020 19:11  Milletvekili Çelebi: Ayrı yerlerde olsak da gönüllerimiz bir

Milletvekili Çelebi: Ayrı yerlerde olsak da gönüllerimiz bir

 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, salgın nedeniyle Ramazan Bayramı’nda fiziki birlikteliklere gölge düşmüş olsa da gönüllerin bir olduğunu belirterek, “Dualarımız; sağlık, huzur, mutluluk ve esenlik dileklerimiz için. Sevdiklerimizle bir arada olduğumuz, yeniden kucaklaşıp özlem gidereceğimiz nice bayramlara erişebilmeniz dileğiyle, aziz milletimizin ve tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı yürekten kutluyorum” dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Milletvekili Ekrem Çelebi, bayramların küslüklerin sona erdiği, kardeşliğin, sevginin, dostluğun, neşenin zirve yaptığı müstesna günler olduğunu söyledi. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek ramazan ayının sonunda bayrama kavuştuklarını kaydeden Çelebi, “Mübarek ramazan ayı boyunca, oruç ve diğer ibadetlerle maneviyatlar temizlenirken, yardımlaşma, paylaşma, kardeşlik, dostluk duyguları da yeniden güçlendi. Salgın sürecinde ihtiyaç sahiplerinin derdiyle dertlenmeyi, elimizden geldiği kadar acılarını, ihtiyaçlarını gidermeye gayret gösterdik. Buruk bir bayram yaşıyoruz; birbirimize sarılamayacağız, büyüklerimizin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpemeyeceğiz ama bir gönül dünyasıyla geleceğe şevkle, azimle ve ümitlerle yöneliyoruz” dedi.

Sevinçlerin, mutluluğun, birbirini gözetmenin, hayrın, iyiliğin, yardımlaşmanın zirve yaptığı bayramları hakkıyla yaşamanın ve gelecek nesillere aktarmanın çok önemli olduğunu belirten Çelebi, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletçe bu büyük ve mübarek güne ulaşmanın mutluluk ve şükrünü yaşıyoruz. Ramazan Bayramı, zor günler geçiren dünyamızın, insanlığın barışına katkı sağlayacak, İslam dünyasından yayılacak bir sevgi ve huzur rüzgarına vesile olacaktır. Bayram vesilesiyle vatanımız için canını seve seve veren bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim;  ülkemizin, milletimizin güvenliği için sınır boylarında, dağlarda, bayırlarda fedakarca görev ifa eden askerlerimizin, polislerimizin, jandarmalarımızın, bütün kolluk kuvvetlerimizin yar ve yardımcıları olsun. Salgın ve terör belası başta olmak üzere ülkemize musallat olan her türlü afet ve felaketlerden Rabbim muhafaza eylesin. Salgın nedeniyle Ramazan Bayramı’nda fiziki birlikteliklere gölge düşmüş olsa da gönüllerimiz bir. Dualarımız; sağlık, huzur, mutluluk ve esenlik dileklerimiz için. Sevdiklerimizle bir arada olduğumuz, kucaklaşıp özlem gidereceğimiz nice bayramlara erişebilmeniz dileğiyle, aziz milletimizin ve tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı yürekten kutluyorum.”

 

 

Yorum Ekle