SON DAKİKA

Zirvedekiler Derneği Eleşkirt'li Miniklerle Buluştu

Zirvedekiler Derneği Eleşkirt'li Miniklerle Buluştu 08 Şubat, 2018 03:32 Güncelleme: 08 Şubat, 2018 03:32 Zirvedekiler Derneği Eleşkirt'li Miniklerle Buluştu

Zirvedekiler derneği başkanı Muhammet karasu'nun Ağrı'nin Eleşkirt ilçesi Müftü Selim Mahallesi muhtarı Faruk göktürk ile temasa geçmesi sonrası Zirvedekiler derneği  İlçe merkezinde ve süzgeçli köyündeki öğrencilerimize boyama kitabı hediye gönderdi.

Eleşkirt ilçesinde dağıtımı yapan zirvedekiler derneği gönüllü destekçisi Müftü Selim Mahallesi muhtarı Faruk göktürk'e yanımızda yer aldığı için maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemediği için teşekkür ederiz.

Eleşkirt ilçesi ve Süzgeçli köyü'nde yapılan dağıtımda Boyama kitaplarına kavuşan çocukların mutlulukları yüzlerine yansırken konuyla alakalı açıklamalarda bulunan zirvedekiler derneği başkanı Muhammet KARASU “Amacımız dezavantajlı velilerimizi her anlamda okulla ilişkilerini olumlu yönde geliştirmek, işbirliği içerisinde okullarla derneğimizin kaynaşmalarını sağlamaktır. Bu anlamda çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Yardımlarından dolayı gönüllü destekçilerimize sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle