SON DAKİKA

Yeni Atanan Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

13 Eylül, 2011 15:10 Güncelleme: 13 Eylül, 2011 15:10 Yeni Atanan Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, yeni atanan öğretmenlere yönelik verilen 'Uyum Eğitimi' seminerine katılanlarla bir araya geldi.


İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, beraberindeki Şube Müdürü İshak Hasanoğlu ile birlikte Hürriyet İlköğretim Okulu ve Halk Eğitim Merkezi salonlarında yeni atanan öğretmenlere yönelik verilen 'Uyum Eğitimi' seminerine katılanları ziyaret etti.

Öğretmenlere yeni görevlerinde başarılar dileyen Yılmaz, "Sizler milletlerin bugününün ve yarınının şekillenmesinde en büyük emeği olan ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza adayan, dünyanın en kutsal mesleğinin temsilcilerisiniz. Yeryüzündeki bütün bilimsel ve teknolojik gelişmelerin temelinde sizlerin harcı vardır. Bu yüzden öğretmenlik mesleği dünyanın en eski, en kutsal ve en çok fedakarlık gerektiren mesleklerinin başında gelir" dedi.


Geleceğimizin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalı olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlıdır. Öğretmenler, insanlık tarihiyle birlikte nerede ve nasıl görev yaparlarsa yapsınlar bilginin, güzel ahlakın, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insandır" diye konuştu.

Recep ÇİRİK; Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu

Yorum Ekle