SON DAKİKA

Yazar Suat Koroğlu, imza gününde hemşehrileriyle buluştu

05 Haziran, 2023 14:20 Güncelleme: 05 Haziran, 2023 14:20 Yazar Suat Koroğlu, imza gününde hemşehrileriyle buluştu

Doğubayazıt'lı Yazar Suat Koroğlu, Hotel Ararat'ta düzenlenen söyleşi ve imza gününde okurları ve hemşerileri ile buluştu.

Organize edilen söyleşi ve imza gününe ilgi yoğundu. Doğubayazıt'ın yetiştirmiş olduğu önemli Yazarlarından biri olma yolunda olan Suat Koroğlu çalışmaları ve yazdığı kitapları ile tarihsel geçmişe ayna tutarken, aynı zamanda romanları ile de büyük beğeni topluyor. 

Organize edilen söyleşi ve imza günü Hotel Ararat'ta yapıldı. Söyleşiye Doğubayazıt'lı Hemşehriler ve yazarın okuyucuları yoğun ilgi gösterdi. 

Sohbet tadında süren söyleşi sonrasında okurlarına kitaplarını imzalayan yazar Suat Koroğlu, Doğubayazıt'ta bulunmaktan, hemşehrileri ile bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Yazar Suat Koroğlu'nun kitaplarının takipçisi olduğunu dile getiren Ayhan Yardımcı; "ilçemizin Yazarlarından Suat Köroğlu’nu Doğubayazıt'ta görmekten büyük bir mutluluk duyduk. Programı dolu dolu geçti" dedi.

Yazar Koroğlu; "Ana dil ana vatandır, der Adorno. Her duyguyu paylaştığın, birlikte ağladığın, birlikte güldüklerinde geçen her saniyedir yaşamı değerli kılan ve bu hisleri paylaştığın her insandır aynı dili konuştuğun. Ez cümle, memleketimde, tarifi imkansız duygularla geçen bir gün oldu. proğramımıza katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi...

Yorum Ekle