SON DAKİKA

Yavru Karga Özgürlüğe Kanat Çırptı

Yavru Karga Özgürlüğe Kanat Çırptı 01 Temmuz, 2019 11:49 Güncelleme: 01 Temmuz, 2019 11:49 Yavru Karga Özgürlüğe Kanat Çırptı

Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde yaralı halde bulunan yavru karga Hayvan Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından doğaya salındı.

Iğdır Üniversitesinde memur olarak görev yapan Kıvanç Şilepe, Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde yaralı halde bir karga yavrusu buldu. Şilepe, bitkin halde olan yavru kargayı zaman kaybetmeden Iğdır Üniversitesi Hayvan Hastanesine götürdü. Hayvan Hastanesinde tedavisi yapılan karga sağlığına kavuşturuldu. Tedavinin ardından yavru kargayı 5 gün boyunca evinde besleyen Şilepe, yavrunun iyileştiğine kanaat getirdikten sonra doğaya saldı. Özgürlüğe kanat çırpan yavru karga gökyüzü semalarında ailesiyle bir araya geldi.

Yavru kargayı çok benimsediğini ve ayrılmanın zor olduğunu dile getiren Şilepe, “Yavru kargaya kampüs alanında rastladık. Yaralı olduğunu görünce hemen Hayvan Hastanesine götürdük, tedavi ettirdik. Ardından evimize götürüp ona 5 gün boyunca çocuğumuz gibi baktık. İyileştiğine kanaat getirince onu ailesine kavuşturmak istedik ve doğaya saldık” diye konuştu.

 

 

 


Yorum Ekle