SON DAKİKA

Vali Varol, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

28 Ekim, 2021 14:15 Güncelleme: 28 Ekim, 2021 14:15 Vali Varol, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol,  “Ekim Ayı Muhtarlar Toplantısı” kapsamında Hamur’a bağlı mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek, muhtarların sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinledi.

Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Varol’un yanı sıra Hamur Kaymakamı Kerem Türker, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İsmail Sıkı, Hamur Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oruç, ilgili kurum ve kuruluş müdürleri, ilçe protokol üyeleri ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yaparak düzenli olarak yapılan bu toplantılar sayesinde muhtarların aracılığıyla vatandaşların ihtiyaç ve taleplerinin hızla giderildiğini vurgulayan Vali Varol, toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Mahalle ve köylerin ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla muhtarların her birinin istek ve taleplerini tek tek dinleyip ilgili kurumların bu hususlarda yürüttükleri faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Varol, köy ve mahallelerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında ilgili kurumlara talimat verdi.

Yorum Ekle