SON DAKİKA

Vali Varol Doğubayazıt'ı Ziyaret Etti

02 Şubat, 2022 13:46 Güncelleme: 02 Şubat, 2022 13:46 Vali Varol Doğubayazıt'ı Ziyaret Etti

Vali Dr. Osman Varol, bir dizi incelemeler üzerine, Doğubayazıt Kaymakamlığını, Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığını ve Gürbulak Gümrük kapısını ziyaret etti.

Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve kurum personeli tarafından karşılanan Vali Varol, işlemleri için Kaymakamlığı ziyaret eden vatandaşlarla hasbihal edip çocuklarla yakından ilgilendi.

Ardından, yetkililer ile çalışma toplantısı gerçekleştiren Vali Dr. Osman Varol, ilçenin genelinde yürütülen faaliyetlere ilişkin değerlendirmelerde, yapılması planlanan çalışmalara ilişkin ise istişarelerde bulundu.

 Vali Dr. Osman Varol’a ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İsmail Sıkı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci ve İlçe Protokol Üyeleri eşlik etti.

Daha sonra, Doğubayazıt Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığını ziyaret etti.

Yapımı süren 24 ünitelik yatakhane inşaatında incelemelerde bulunan Vali Varol, Jandarmalarla muvaffakiyetler diledi.

Ardından yetkililerle değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Vali Varol; Jandarma tarafından yürütülen faaliyetleri değerlendirdi.

Ardından, Anadolu’nun Giriş Kapısı olan Gürbulak Sınır kapısının ziyaret etti

Vali Dr. Osman Varol, projesi tamamlanan ve günümüzün ihtiyaçlarına cevap verecek modern yüzüne kavuşmak için yapımına başlanan Gürbulak Gümrük Kapısı’nın şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirdiği çalışma toplantısıyla yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Varol, uluslararası ticaretin gelişmesine ciddi katkılar sağlayan Gürbulak Gümrük Kapısı’nın yenilenmesi ile Türkiye’nin en modern sınır kapılarından biri olacağını belirtti.

İncelemelerini, Gürbulak Gümrük Kapısı’nın inşaat alanında sürdüren Vali Varol, yeni yüzüne kavuşacak olan Gürbulak Gümrük Kapısı’nın Ağrı'ya ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulunarak personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Doğubayazıt 1. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığını da ziyaret ederek, Tugay Komutanı Tuğgeneral Şükrü Özbakır ve askerler tarafından karşılanan Vali Varol, Şeref Defterini imzalayarak Tugay Komutanı Özbakır ile makamında bir süre görüştü.

Vali Dr. Osman Varol’a ziyaretinde Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İsmail Sıkı ve İlçe Protokol Üyeleri eşlik etti.

Yorum Ekle