SON DAKİKA

Vali Varol, 18 Mart Çanakkale Zaferi Dolayısıyla Atatürk Anıtı’na Çelenk Sundu

18 Mart, 2022 16:39 Güncelleme: 18 Mart, 2022 16:39 Vali Varol, 18 Mart Çanakkale Zaferi Dolayısıyla Atatürk Anıtı’na Çelenk Sundu

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü dolayısıyla, Ağrı Abide Meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi

 Çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile şanlı bayrağımız göndere çekildi.

 Düzenlenen törende, Hava Şehitleri Anıtı’na karanfil bırakılarak Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimiz, ebediyete intikal eden gazilerimiz rahmet ve saygıyla; hayatta olan kahraman gazilerimiz ise minnet ve şükranla anıldı.

 Tarih boyunca; egemenlik ve bağımsızlığını, millî birlik ve beraberliğini her şeyin üstünde tutan aziz milletimizin gurur kaynağı olan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen törene Vali Dr. Osman Varol ve gazilerin yanı sıra 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Albay Serhat Kasalak, Belediye Başkan V. Reşit Acarbay, Cumhuriyet Başsavcısı Mehdi Can, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutan V.  Albay Metin Günal, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Ekle