SON DAKİKA

Vali Tekinarslan Taşlıçay'ı Ziyaret Etti

31 Ağustos, 2012 07:47 Güncelleme: 31 Ağustos, 2012 07:47 Vali Tekinarslan Taşlıçay'ı Ziyaret Etti

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Taşlıçay ilçesini ziyaret ederek kurum amirleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.


Vali Tekinarslan, beraberindeki Ağrı İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakkı Çetin ve Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe ile birlikte geldiği Taşlıçay'da, Kaymakam Murat Zadeleroğlu, Taşlıçay Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Haydar Pekdoğan, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir ve siyasi parti temsilcileri tarafından karşılandı. İlk olarak, 2011 yılında Taşlıçay Belediyesi tarafından yapılan Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nı ziyaret eden Vali Tekinarslan, buradaki vatandaşlarla sohbet etti. Yasine Saygı isimli bayanın, “Burası bir ilçe ama böylesine güzel, temiz bir park ve piknik alanının bulunması büyük avantaj. Biz Ağrı il merkezinden kalkıp piknik ve çocuklarımızın eğlenmeleri için buraya kadar geliyoruz. Neden Ağrı il merkezine de böyle bir park yapılmıyor. Sizden Ağrı il merkezine de buraya benzer bir park alanı yapmanızı istirham ediyorum” dedi.


Bunun üzerine Vali Tekinarslan ise, yakında Ağrı il merkezinde de böyle yatırımlar yapılacağını belirterek, “Emin olun sizler için elimizden geleni yapacağız” diye cevap verdi.


Tekinarslan, daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda bulunan kafeteryanın teras katında oturarak çay içtiler. Burada ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Tekinarslan, ardından ilçe merkezine geçerek bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.


Tekinarslan ve beraberindeki heyet daha sonra Taşlıçay ilçesinden ayrılarak Ağrı il merkezine geçtiler.

Yorum Ekle