SON DAKİKA

Vali Dr. VAROL ile Rektör Prof. Dr. KARABULUT Öğrencilerle İftar Yaptı

13 Nisan, 2022 06:26 Güncelleme: 13 Nisan, 2022 06:26 Vali Dr. VAROL ile Rektör Prof. Dr. KARABULUT Öğrencilerle İftar Yaptı

Ağrı protokolü, üniversitede öğrenim gören öğrencilerle iftar sofrasında buluştu.

Üniversite ve İbrahim Çeçen (IC) Vakfı tarafından başlatılan uygulamayla, Üniversitedeki Merkezi Yemekhanede Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün ücretsiz olarak iftar yapan öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Vali Dr. Osman VAROL, Emniyet Müdürü Nihat ÖZEN ve il protokolü, oruç gibi türlü hikmetlerle dolu bir kulluk görevini ifa edip ubudiyet zevkini tatmanın başarıldığı “on bir ayın sultanı” olarak kabul edilen Ramazan’da, Üniversite öğrencileriyle iftar sofrasında bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Vali Dr. VAROL ve il protokolüyle birlikte öğrencilerin iftar sevinçlerini paylaşmaktan mutlu olduklarını belirten Prof. Dr. KARABULUT, aile sıcaklığını aratmayan bir ortamda Ramazan süresince iftar yemeklerinin ücretsiz olarak verilmesine katkıda bulunan IC Vakfı’na ve tüm Üniversite personeline teşekkür ettiğini söyledi.  Rektör Prof. Dr. KARABULUT, Vali Dr. VAROL’a ve Emniyet Müdürü ÖZEN’e katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle