SON DAKİKA

UND, GÜRBULAK SINIR KAPISI GEÇİŞ SÜREÇLERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ AMACIYLA BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

06 Ocak, 2024 13:30 Güncelleme: 11 Ocak, 2024 23:57 UND, GÜRBULAK SINIR KAPISI GEÇİŞ SÜREÇLERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ AMACIYLA BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Gürbulak Sınır Kapısı Gümrük Süreçlerinde İyileştirmeler İçin Yapılan Saha Ziyaretinden Detaylar;

Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci'nin liderliğinde gerçekleşen saha ziyaretinde, Gürbulak sınır kapısı gümrük süreçleri detaylı bir şekilde ele alındı. 

Toplantıya, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Metin Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Başaran, Gürbulak Gümrük Müdürü Murat Arifoğlu ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) heyeti katıldı. 

UND heyetini temsilen İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Çirkin, Gürbulak Çalışma Grubu Başkanı Ömer Karahan, Çalışma Grubu Başkan Yardımcısı Sinan Rehber, Çalışma Grubu Üyesi Cabbar Bora ve UND Gürbulak Temsilcisi Mahmut Yiğit de saha ziyaretine iştirak etti.

Toplantının ana gündem maddesi, Gürbulak sınır kapısı geçişlerinde yaşanan yoğunluğun neden olduğu gümrük sahasındaki inşaat kaynaklı aksamalar ve TIR Parkındaki sorunlar oldu. 

UND heyeti, bu kritik konulara dair çözüm önerilerini dile getirerek, gümrük süreçlerinin daha etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesine katkıda bulunmaya çalıştı.

Saha ziyaretine katılan UND temsilcileri, Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Metin Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Başaran ve Gürbulak Gümrük Müdürü Murat Arifoğlu'na gösterdikleri ilgi ve iş birliği için teşekkür etti. Bu kapsamlı toplantının, gümrük işlemlerindeki gelişmeler ve sektördeki paydaşlar arasındaki etkileşim açısından önemli bir platform olduğu vurgulandı...

Yorum Ekle