SON DAKİKA

Ulukent Orta Okulu Öğrencilerimizden Mini Müze

Ulukent Orta Okulu Öğrencilerimizden Mini Müze 26 Nisan, 2019 02:17 Güncelleme: 26 Nisan, 2019 02:17 Ulukent Orta Okulu Öğrencilerimizden Mini Müze

Diyadin Kaymakamı  Olgun ÖNER, beraberindekilerle birlikte Diyadin İlçesinin Ulukent Köyü Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan mini müze açılışına katıldı.

Evlerinde ve okulda bulunan yöreye ait kültürel ve tarihi eserleri toplayarak sınıflarında mini bir müze oluşturan Ulukent Orta Okulu öğrencileri açılışa katılanlara adeta geçmişe doğru bir yolculuk yaptırdı. Geçmişin izlerini günümüze taşıyarak açılışı yapılan müzede Kaymakamımız Sn. Olgun ÖNER, öğrencilerin kültürlerine sahip çıkarak geçmişlerini hatırlamalarının önemli olduğunu söyleyerek bu mini müze sayesinde tarihimize, kültürümüze kısa bir yolculuk yapma imkânı bulduklarını belirtti. Sn. ÖNER, öğrencilerin yapmış oldukları bu tür anlamlı çalışmaların kendilerini çok memnun ettiklerini söyledi.

Diyadin Kaymakamı  Olgun ÖNER, beraberindekilerle birlikte müze açılışından sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet edip istek ve taleplerini dinledi.

Yorum Ekle