SON DAKİKA

Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası ilçemizde düzenlendi.

03 Haziran, 2021 06:40 Güncelleme: 03 Haziran, 2021 06:40 Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası  ilçemizde düzenlendi.

Aylar öncesinde kadim kentimizde yapılacağı duyurulan Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası bugün sabah saat 9:30 da start aldı.

Doğubayazıt Belediyesi, ulaşım, ses sistemi, çadır, temizlik ve teknik destek sunarak paydaş olduğu şampiyonada Belediye Başkanımız Yıldız Acar, yarışmada dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti. 

Doğubayazıt Belediyesi önünde başlayarak tarihi İshak Paşa Sarayında tamamlanan organizasyona katkılarından dolayı Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar tarafından Başkan Yıldız Acar'a hediyeler takdim edildi.

Başkan Acar madalya töreninden sonra yaptığı açıklamada; ''Öncelikle bugün burada bu yarışmanın tertip edilmesinden duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Ve sayın federasyon başkanına da bundan sonra her yıl mutlak bir şekilde bir yarışmayı Doğubayazıt'ımız da yapma sözü verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün burada 21 bölgeden 116 sporcumuzu ve teknik heyeti ağırlamanın mutluluğunu yaşadığımızı belirterek, Doğubayazıt Belediyesi olarak spora ve sporcuya her türlü imkanı sunmak ve desteği vermek için hazır olduğumuzu tekrar hatırlatmak istiyorum" dedi.

Yorum Ekle