SON DAKİKA

Teyo Emmi Ağrıda

30 Aralık, 2011 04:27 Güncelleme: 30 Aralık, 2011 04:27 Teyo Emmi Ağrıda

“BİZDE YALANDA YOK ĞILAFTA Sözüyle ünlenen Teyo Emmi lakaplı Erzurumlu tiyatro sanatçısı Cumhur Seval, Ağrı Belediyesini ziyarete geldi.

Erzurumlu tiyatro sanatçısı Cumhur Seval, Ağrı Belediyesini ziyarete geldi. Ağrı Belediyesine gelen  Teyyo Emmi,  halkın ve Belediye çalışanlarının sevgi gösterisiyle karşılandı.

“BİZDE YALANDA YOK ĞILAFTA Sözüyle ünlenen Teyo Emmi lakaplı Erzurumlu tiyatro sanatçısı Cumhur Seval, Ağrı Belediyesini ziyarete geldi. Ağrı Belediyesine gelen  Teyyo Emmi,  halkın ve Belediye çalışanlarının sevgi gösterisiyle karşılandı. Vatandaşların ilgi odağı olan Teyo Emi, yaptığı espriler ve hareketleriyle herkesin gönlünde kısa bir süre içerisinde  taht kurdu. Ağzında iki diş kalmasına rağmen yaptığı espirilerle  bütün hareketleri ile vatandaşları gülmekten kırıp geçirdi. Daha sonra   Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kösedağ ile görüştü.

Konuklarını makamında ağırlayan Kösedağ yaptığı açıklamada  Ağrı Belediyesinin sanata ve sanatçıya verdiği öneme değinerek   Ağrı Belediye Başkanımız Hasan Arslan'ın şimdiye kadar değerli Ağrı halkına yönelik olarak hertürlü sosyal ve kültürel faaliyetleri  yaşatmasını bilmiş ve bunu da halka yönelik gerek konser ve gereksede tiyatro gösterileri ve çeşitli sanatsal faaliyetler ve gösterilerle kanıtlamıştır, ha bu yeterlimidir diye soracak olursanız yetmez derim ve Ağrı Belediyesi olarak çalışmalarımız ve gayretlerimizin yanı sıra sosyal Belediyecilik anlayışıylada bu tür sanatsal faaliyetleride Ağrı halkının beğenisine sunmak ve bu hizmetimizide devam ettirmek arzusu içindeyiz, işte bunlardan biride kısa sürede gerek yaptığı espiriler ,öte yandan güldürürken düşündüren kısa sürede tüm Türkiye halkının beğenisini kazanan teyyo emmi lakaplı  Cumhur Seval'e ziyaretinden ötürü teşekkürler etti.

Bir  anda karşılarındaTeyo Emi'yi gören Ağrı'lı vatandaşlar  hemen yanına gidip sevgi gösterisinde bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. 7'den 70'e herkesin  kucak açtığı Seval'e Ağrı'da da bir gösteri yapmasını istediler.



Gördüğü ilgi karşısında göğsü kabaran Teyo Emi, ilk önce Ağrı'lılara  misafirperverlikleri ve sıcakkanlılıkları için teşekkür etti, ardından da en kısa zamanda Ağrı'ya  bir gösteri için gelmek istediklerini söyledi.

ÇOK GÜLDÜREN İNSANLAR EN ACI ÇEKEN İNSANLARDIR


Güldürmek ve gülmekle ilgili düşüncelerini dile getiren Cumhur Seval, "Halkımız der ki, güldüren insanların derdi, kasaveti bir sorunu yok. Onlar her zaman gülüyor ve güldürüyor. İşin aslı o değil. Çok güldüren insanlar en çok acı çeken insanlardır." şeklinde konuştu. "Bizler güldürüyoruz ama en zor işi üstlenmiş durumdayız." diyen Cumhur Seval, daha sonra şunları söyledi: "Kendi sıkıntılarımızı bir tarafa atıp, hiç gülmemiş, sıkıntılı, stresli insanlarımızı güldürmeye çalışıyoruz. Hele ki günümüzdeki insanlarımız gülmeyi unutmuş gibi. Şimdi bakın: Kendi sıkıntılarını bir tarafa atacaksın, 72 milyon sıkıntılı insanı güldürmeye çalışacaksın. Bu en zor şey Halkımızın bazıları komediyi yanlış anlıyor. Komedi, sahneye çıkıp üç-beş hareketle güldürme olayı veya argo kelimelerle küfürlerle güldürmek değildir. Komedi; güldürürken düşündürmektir. Komedinin amacı da budur. Güldürürken de halka bir şeyler vermek gerekir. Yani o güldürme anında halkımızın hisse almasıdır."diyerek Belediye Başkan Yardımcısı Kösedağ'a kendilerini kabul ettiği için teşekkürlerini sundu.

 

 

 


Yorum Ekle