SON DAKİKA

Taşlıçay Müftüsüne Veda Yemeği

22 Ocak, 2012 16:36 Güncelleme: 22 Ocak, 2012 16:36 Taşlıçay Müftüsüne Veda Yemeği

Taşlıçay İlçesinde 21 aydır görev yapan İlçe Müftüsü Ali Kumaş için Taşlıçay Kaymakamı Murat Zadeleroğlu ve Belediye Başkanı İsmail Taşdemir tarafından veda yemeği verildi.

 

 

 

Özel bir restoranda verilen yemeğe Taşlıçay Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Garnizon Komutanı Engin Burak Mindivanlı, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Hür, Hakim Serdar Atak, kurum amirleri, Ehlibeyt Yeşil Camii Dernek Başkanı Mehmet Bayat, Ehlibeyt Yeşil Camii Hocası Hüseyin Adem Bocuk ve basın mensupları katıldı.

 

 

 

Katılımcılara sunulan ikramların ardından açılış konuşmasını Belediye Başkanı İsmail Taşdemir yaptı. Taşdemir Yaptığı konuşmada "İlçe müftümüz Sayın Ali Kumaş 21 aylık süreçte ilçemize güzel çalışmalarda bulundu. Birçok insanın örnek aldığı bir şahsiyetti. Umarım ileriki yaşantısında kalbi gibi temiz bir gelecek ile karşılaşır. Güzel hizmetlerinden dolayı sayın müftümüze başarılı bir hayat diler, kendisine ve ailesine mutluluklar temenni ederim." dedi.

 

Başkan Taşdemir'in konuşmalarının ardından İlçe Kaymakamı Zadeleroğlu bir konuşma yaptı. Zadeleroğlu yaptığı konuşmada "Bütün vedalar tip olarak birbirine benzer. Fakat bu tür vedaları ayrı kılan veda edenin ve veda edilenin kişiliğidir. Bugünki program bir veda yemeği değil bir dost vedasıdır. Çünkü bugün veda eden Taşlıçay'ın ve 37 köyünün sevdiği ve onların gönlünde yer edinmiş bir insan.  Güzel bir hayat süren başarılı kardeşimiz Sayın Ali Kumaş'a ileriki hayatında başarılar dilerim." dedi.

 

Kaymakam Zadeleroğlunun konuşmalarının ardından İlçe Müftüsü Ali Kumaş'ta bir konuşma yaptı. Kumaş hüzünlenerek yaptığı konuşmada "Benim için zor bir an. Hepinizi canı gönülden seviyorum. Bu akşam sizlerin burada bulunmanız beni gerçekten şereflendirmiştir. Uzun bir süredir sizlerle beraber görev yapmaktayım. Hayatım boyunca sizleri unutmayacağım. Hepinizin üzerimizde çok hakkınız var. Hakkınızı helal edin. Sizleri unutamayacağım. Sizleri severek ve üzülerek ayrılıyorum. Hepinize çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından Ali Kumaş'a çeşitli hediyeler takdim edildi. Veda yemeği toplu fotoğraf çekilmesinin ardından son buldu.

 

 

 

Yorum Ekle