SON DAKİKA

Taşlıçay Kaymakamı göreve başladı

12 Ekim, 2011 04:43 Güncelleme: 12 Ekim, 2011 04:43 Taşlıçay Kaymakamı göreve başladı

aşlıçay ilçesine atanan Kaymakam Murat ZADELEROĞLU göreve başladı.

Giresun İli Çamoluk İlçe Kaymakamlığı'ndan, Taşlıçay İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Murat ZADELEROĞLU görevine başladı.

Göreve başladıktan sonra mahalle ve köy muhtarlarını makamında kabul eden ZADELEROĞLU, en kısa zamanda köy ziyaretlerine başlayacağını söyledi. Özelikle eğitime önem verdiğini belirten ve Her sıkıntıyı birlikte aşacaklarını anlatan ZADELEROĞLU, konuşmasına şöyle devam etti:

‘’En asli görevimiz Taşlıçay’ın potansiyelini en iyi şekilde hizmet olarak halkımıza yansıtmak. Dışarıdaki iş adamlarımız, hemşerilerimizin, siyasilerimizin, ilçe idarecilerimizin desteğiyle, Taşlıçay’ı en iyi noktalara taşımak. Ekip ruhuyla tüm çalışmalarımıza devam edip, hizmet bayrağını en ilerilere taşıyacağız. Ben nasıl ilçenin mülki amiri isem sizler de köyünüzün amirlerisiniz. Sıkıntılarınızı başta siz kendiniz gidermelisiniz, üstesinden gelemediğiniz sıkıntıları ise birlikte çalışarak aşacağız, Taşlıçay ilçesine atandığım için mutluyum, Taşlıçay gelişmiş güzel ve sempatik bir yer. Burada hep birlikte güzel günler geçirerek, başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Taşlıçay’a hizmet etmek bizim için en büyük şeref olacak" ifadelerini kullandı

Haber:Ayhan Aslan

Yorum Ekle