SON DAKİKA

Taşlıçay'da eTwinning Gülümse Yarınlara Projesi

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde öğrencilerin şiddet içeren olumsuz davranışlardan uzaklaşarak, özgüven kazanıp, kendilerini doğru bir şekilde ifade edebilmeleri amacıyla Atatürk Ortaokulu'nda başlatılan eTwinning Gülümse Yarınlara Projesi'nin tanıtımı yapıldı. 11 Ocak, 2018 06:36 Güncelleme: 11 Ocak, 2018 06:36 Taşlıçay'da eTwinning Gülümse Yarınlara Projesi

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde öğrencilerin şiddet içeren olumsuz davranışlardan uzaklaşarak, özgüven kazanıp, kendilerini doğru bir şekilde ifade edebilmeleri amacıyla Atatürk Ortaokulu'nda başlatılan eTwinning Gülümse Yarınlara Projesi'nin tanıtımı yapıldı.

Taşlıçay Atatürk Ortaokulu'ndaki projenin açılışına Taşlıçay Kaymakamı Enver Özderin, Milli Eğitim Müdürümü Ahmet Kaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Göksu, Mebbis İl Sorumlusu Şevket Kotan, Ağrı İl Milli Eğitim Arge Sorumlusu Tuğçe Yazıcı ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.


Projenin ilçe ve okul bazında koordinatörü Atatürk Ortaokulu müdür yardımcısı Cihan Yıldırım projeye desteklerinden dolayı Kaymakam Özderin'e teşekkür ettiğini belirterek şunları kaydetti:

"eTwinning Gülümse Yarınlara projesi sayesinde öğrencilerimiz şiddet içeren olumsuz davranışlardan uzaklaşarak, özgüven kazanıp, kendilerini doğru bir şekilde ifade edebileceklerdir. Aynı zamanda bu proje gizli kalmış yeteneklerini ortaya çıkaracak ve öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmaya katkı sağlayacaktır. Projeye okulumuzda katkı sağlayan başta okul müdürümüz Emrah Karadağ olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, projemizin amacına ulaşmasını canı gönülden dileriz."


Taşlıçay Kaymakamı Enver Özderin ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Eğitim ve öğretim, sürekli yenilenmeyi, gelişmeyi, öğretmenden öğrencisine kadar herkese değişimin takipçisi olmayı zorunlu kılan, her dönemde önceliğini koruyan dinamik bir alandır. Bu bilinçle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize olan desteğimizi sürdürecek, eğitim alanındaki proje ve çalışmaları yürütmeye devam edeceğiz. Bu projede emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum."

Etkinlik sonrası öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Özderin öğrencilere proje hakkında fikirlerini sordu.

 

Yorum Ekle