SON DAKİKA

Süper Kaymakama plaket

29 Kasım, 2011 03:58 Güncelleme: 29 Kasım, 2011 03:58 Süper Kaymakama plaket

Eleşkirt Muhtarlar Derneği üyeleri İlçe'ye yaptığı üstün hizmetlerden dolayı derneğe üye bütün muhtarların oy birliğiyle alınan kararla Eleşkirt İlçe Kaymakamı Hakan Ezgi'ye plaket verdiler.

Dernek Başkanı Naci Sarı İlçe merkezi başta olmak bütün köylere gece gündüz demeden  zamanını ayırarak hizmet eden Kaymakam Hakan Ezgi için bir şeyler yapmak istediklerini ifade etti.

Yaptıkları görüşmeler sonrasında bir arkadaşlarının bu teklifi ortaya attığını dile getiren Sarı “ Aramızda konuştuk  arkadaşlarımızın tamamı bu fikre çok sıcak baktı.Sayın Kaymakam'ımızın bütün muhtarların gönlünü feth etmesindeki en büyük hizmeti köy yollarının asfaltlanmasındaki tutumu.Daha önceki grup yolları asfaltlanmasında yollar müteahhitlerin insafına bırakılmıştı hiçbir asfalt kışı atlatıp bir sonraki sezona yetişmiyordu ama Hakan Ezgi kendi cebinden para çıkıyormuş  gibi işe sahip çıktı ve bu sayede ortaya hayatımızda görmediğimiz bir yol çıktı” dedi.

Kaymakam Ezgi'nin Eğitim alanında yaptıklarından övgüyle bahseden Dernek Başkanı Naci Sarı “Kelimelerle ifade edemeyiz. Çocuklarımızı gönül rahatlığıyla okula gönderiyoruz. İçme suları, arazi yollarının yapımı menfezler hangi birini söyleyelim. Ben Eleşkirt Muhtarlar Derneği Başkanı olarak bütün muhtarlar adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi .

Yorum Ekle