SON DAKİKA

SIRA PARKE DÖŞEMEDE...

Doğubayazıt Aksa Doğal gaz şirketinin hat çakme çalışmalarından dolayı bozulan ve yer yer çukurlaşan, doğal olarak yaya ve sürücülerin tepkilerine neden olan Xanilog Şerafettin Eryılmaz Caddesi (1 nolu Iğdır Cad.)Doğubayazıt Belediyesince Sil Baştan yenilenerek asfatlama işlemleride kısa zamanda tamamlandı. 18 Ekim, 2019 00:54 Güncelleme: 18 Ekim, 2019 00:54 SIRA PARKE DÖŞEMEDE...

SIRA PARKE DÖŞEMEDE..

 

Doğubayazıt Aksa Doğal gaz şirketinin hat çakme çalışmalarından dolayı bozulan ve yer yer çukurlaşan, doğal olarak yaya ve sürücülerin tepkilerine neden olan Xanilog Şerafettin Eryılmaz Caddesi (1 nolu Iğdır Cad.)Doğubayazıt Belediyesince Sil Baştan yenilenerek asfatlama işlemleride kısa zamanda tamamlandı.

 

Xanilog Şerafetti Eryılmaz caddesi asfatlamanın ardından sıra parke kaldırım çalışmalarına Belediye Fen işleri ekibince başlandı.

 

Xanilog Şerafettin Eryılmaz caddesinde başlatılan parke kaldırım çalışmaları hummalı ve tempolu bir şekilde devam etmektedir.

 

Bu caddede yapılan çalışmaları Doğubayazıt Belediye Eş Başkanları Yıldız Acar, Cesim Çakan ve Belediye Meclis üyeleri denetleme yaptılar.

Belediye Eş Başkanları Xanilog Şerafettin Eryılmaz caddesinde başlatılan çalışmaları hızlı bir şekilde bitireceğine ve bu çalışmaların ilçenin diğer cadde ve sokaklarında devam edeceklerini belirtiler.

Haber :Ozan Baycan

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle