SON DAKİKA

Şilan ile Safa evlendi

18 Temmuz, 2023 14:36 Güncelleme: 18 Temmuz, 2023 14:36 Şilan ile Safa evlendi

Doğubayazıt'lı İş İnsanı Mehmet Sıddık Uğurlu'nun biricik kızı Şilan ile Van'lı Merhum Uğur Balıkçı’nın oğlu Safa, evliliğe giden yolda ilk adımı geçtiğimiz aylarda tamamlayarak, düzenlenen törenle nişanlanmışlardı.
14 Temmuz 2023 Cuma günü saat 19:00’da Boran Düğün Salonunda düzenlenen, genç gelin ile genç damat, beraberliklerini sevgilerini sonsuzluğa taşıdıkları özel günlerine çok sayıda seçkin davetli katılarak yeni evli çiftin mutluluğunu paylaştılar. Şahitler huzurunda, ömür boyu mutluluğa davetlilerin alkışları eşliğinde “EVET” dediler.
Düğün merasiminde yoğun katılımın olduğu, bu mutlu günlerinde Uğurlu ve Balıkçı aileleri, akrabaları, sevenleri, davetli konuklarını yalnız bırakmadıkları gözlemlendi.
Mehmet Sıddık Uğurlu, davetlilerle tek tek ilgilenerek düğün törenlerinde birlikte olmanın onurunu yaşadıklarını dile getirerek teşekkürlerini iletti.
Özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak, mutluluklarına mutluluk katan dost ve akrabalarını ağırlama gayretindeki memnuniyetleri yüzlerine yansıyan Uğurlu ve Balıkçı ailelerini kutlar, Şilan ile Safa genç çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.
Genç çiftimizi ve ailelerini tebrik ediyor, mutluluklar diliyoruz...

Yorum Ekle