SON DAKİKA

SEYDA MOLLA MUSA GEÇİT'İN ADI BİR CADDEYE VERİLDİ

10 Aralık, 2021 17:32 Güncelleme: 10 Aralık, 2021 17:32 SEYDA MOLLA MUSA GEÇİT'İN ADI BİR CADDEYE VERİLDİ

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Belediye Meclis Toplantısının son gününde iki ek gündem maddesi meclise taşıdı. 

Bu ek gündem maddelerinden biri geçtiğimiz günlerde vefat eden Seyda Molla Musa Geçit'in adının bir caddeye verilmesi, diğer gündem maddesi ise, trafik akışını zora sokan ve uygunsuz park eden araçların kaldırılması için çekici (Ahtapot ) tipi aracın alımı. 

Öneriye sunulan iki gündem maddesinin kabulü ile Bahçelievler Caddesinin isminin Seyda Molla Musa Geçit olarak değiştirilmesi ve Çekici aracının alınması karara bağlandı.

Başkan Yıldız Acar yaptığı açıklamada; "Değerli büyük âlim seyda molla Musa'ya Allah'tan rahmet diliyorum. Her ay rutin işleyen Doğubayazıt Belediyesi aylık Meclis Toplantıları devam ederken, 2021 yılının son meclis toplantısı sonlanırken, Belediye Başkanı olarak  Meclise taşıdığım 2 ek Gündem Maddesi bu yıla damgasını vurdu. Bu ay 20 gündem, 2 ek gündem maddesi ve 2 önerge meclise taşınırken, 8’i karara,12’si havale, 2 önerge ise plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi. Belediye Başkanı olarak 3.Gün toplantısına getirdiğim ek gündem maddeleri; MOLLA MUSA Medresesinin olduğu BAHÇELİEVLER Caddesinin, SEYDA MOLLA MUSA GEÇİT Caddesi olarak değiştirilmesi ve İlçemizin Trafik sorununun giderilmesi için , çoğunluğun kararı ile karara bağlandı. İlçemizin herhangi bir hanesi veya hangi noktası olursa olsun, hizmetin en güzelini ulaştırmaya çalışan Doğubayazıt Belediyesi ve yönetimimiz olarak halkımızın menfaatini göz ardı etmiyoruz. Halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Yorum Ekle