SON DAKİKA

SAVCI SAYAN AĞRI'YI MARKA ŞEHİR YAPACAĞIM

SAVCI SAYAN AĞRI'YI MARKA ŞEHİR YAPACAĞIM 25 Aralık, 2018 07:39 Güncelleme: 25 Aralık, 2018 07:39 SAVCI SAYAN AĞRI'YI MARKA ŞEHİR YAPACAĞIM

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan, Ağrı'da vatandaşlara hitap etti. Ak Parti Milletvekili Ekrem Çelebi, Ak Parti Ağrı il başkanı Abbas Aydın, ilçe başkanları ve yönetim kurullarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Karşılamada Sayan'ın samimi konuşmaları kendisiyle buluşmaya gelen vatandaşlar tarafından büyük coşkuyla alkışlandı, Sayan iyiki Ağrılıyım diyorum, küçükten büyüğe hepinizin başımın üstünde yeriniz var dedi. Ben Ağrı'nın evladıyım, hemşerilerimin kardeşiyim sizlerin evladıyım sizler benim dilimi anlarsınız, ben gerçekleri söylüyorum Ağrı'ya hizmet için geldim. Ben Sayın Cumhurbaşkanımıza söz verdim, kendime bir söz verdim yemin ettim Ağrı marka şehir olacak. Ağrı doğunun parlayan yıldızı olacak, burada yaşayan Ağrı'lı hemşerilerim batıdaki vatandaşlar gibi yaşayacak, onlardan hiçbir eksiği yok. Her bir mahallemizin Büyük Şehir kardeş belediyesi olacak tüm yolları, alt yapıları ve çevre düzenlemelerini onlar yapacaktır. Belediyede makam odamın kapısını sökeceğim halkımla aramda hiçbir engel olmayacaktır. Sizler beni sahiplenirseniz önümüzde hiç bir şey duramaz, ben hepsinin hakkından gelir engelleri aşarım yeter ki siz beni sahiplenin. Hepinizi evlerinizde, işyerinizde her yerde ziyaret edeceğim hiçbir ayrım yapmadan, buluşup konuşacağız, Ağrı bizim, bizde Ağrı'yız ve hizmet etmek için varız dedi.

 

Haber: Sıddık Söyler

 

 


Yorum Ekle