SON DAKİKA

Sağdıç İÖO'na yardım kampanyası

27 Eylül, 2011 10:20 Güncelleme: 27 Eylül, 2011 10:20 Sağdıç İÖO'na yardım kampanyası

 


Sağdıç İlköğretim Okulunun  2011-2012 Eğitim Öğretim yılına  6 derslik , 300 öğrenci ve  14 öğretmen kadrosuyla başlamış olup; ancak okulda  birtakım eksiklikler görülmüştür.

Kalorifer sisteminin olmaması nedeniyle kışın sobayla ısınması sağlık sorunlarına neden olmuştur. Ayrıca fotokopi makinesinin olmaması kaynak çeşitliliğini arttırılmasında; dolayısıyla  öğrencilerin başarısını olumsuz yönde etkilemiştir. İşte bu eksiklikleri gören okul Müdürü Muhammed Şakir Kılıç ve öğretmenler bazı girişimlerde bulunmuş olup; bu zorlu ve bir o kadar  da emek isteyen süreçte her zaman Sağdıç İlköğretim okulunun yanında olan  Ziraat Odası Başkanı Nihat ALKAN ve İşadamın Nuri BORAN, kendi girişimleriyle okula çok işlevli bir fotokopi makinesi kazandırarak öğretmenlerin omuzlarındaki yükü oldukça hafifletmiş ve öğrencilere daha aydınlık bir gelecek için bir ışık yakmışlardır.

Dileğimiz bu ışığın daha da aydınlık olması ve diğer Doğubayazıtlı yardım sever insanlarımızın da katkılarıyla Okulun kalorifer eksiğinin giderilmesidir. Çünkü geçmiş senelerde öğretmenlerin ve öğrencilerin soğuktan oldukça etkilenerek, eğitim zaman zaman aksamalara neden oluşturmuştur. Bunun için bu sene kalorifer sisteminin olması Eğitim- Öğretimin aksamaması açısından önem arz etmektedir.

Sağdıç İlköğretim Okuluna katkılarda bulunan Ziraat Odası Başkanı Nihat ALKAN ‘a ve İş adamı n Nuri BORAN’ın bu girişi tüm diğer STÖ’lerine ve iş adamlarına örnek olmasını  temenni ediyoruz.



Yorum Ekle