SON DAKİKA

Rektör Alma'nın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Rektör Alma'nın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı 30 Nisan, 2019 10:14 Güncelleme: 30 Nisan, 2019 10:14 Rektör Alma'nın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Rektör Alma'nın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

 

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Rektör Alma mesajında; “1 Mayıs; barış, demokrasi, huzur ve güven içerisinde bir gelecek için emek verenlerin dayanışma günüdür. İşçi ve emekçiler tarafından dünya çapında birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan bu gün, Türkiye'de ise ilk kez 1923'te resmi olarak kutlanmaya başlamıştır. Başta Iğdır Üniversitesi çatısı altında emek sarf eden personellerimiz olmak üzere, temennimiz tüm işçi ve emekçi vatandaşlarımızın yaşam standartlarının ve ekonomik koşullarının en iyi seviyelere çıkarılmasıdır.

Iğdır Üniversitesi olarak yerelde şehrin işçisi, esnafı ve halkının yaşam standartlarını yükseltmek adına projeler üretiyoruz. Genelde ise ülkemizin geleceği olan genç kardeşlerimizi en iyi seviyede sektör koşullarına hazırlayarak ülkemizin müreffeh yarınlara ulaşması noktasında gayret içerisindeyiz. Bu duygularla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor; bugünün, kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularımızın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum Ekle