SON DAKİKA

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

01 Mayıs, 2022 14:03 Güncelleme: 01 Mayıs, 2022 14:03 Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

On bir ayın sultanı ve bin aydan daha hayırlı bir geceyi karşılamanın heyecanı ve mutluluğunu bir kez daha yaşayarak her gecemizin Kadir Gecesi gibi geçmesi ümidiyle bir bayrama daha kavuşmanın, tüm İslam âlemince sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.  

Birbirimizi sevmekten başka birşey istemeyen bir Peygamber’in ümmeti olarak Allah’ın bizi birbirimize bağladığı bağları kuvvetlendirmek için bayramlar en güzel vesiledir. Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığın özlemini çektiği huzurun ve mutluluğun egemen olduğu; savaşın, terörün, çatışmaların, salgın hastalıkların ve tüm acıların geride kaldığı daha yaşanabilir bir dünyaya vesile olmasını temenni ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle bayramın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz. Birliğimizin, dirliğimizin, kardeşliğimizin daim olması; küslüklerin nihayet bulması temennileriyle tüm hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; sağlık ve mutluluk dileklerimizi sunuyoruz.

DOĞUBAYAZIT HALKIN SESİ GAZETESİ YÖNETİMİ

Yorum Ekle