SON DAKİKA

ÖZEL İDARENİN ALDIĞI SONDAJ MAKİNASI NEDEN ÇALIŞTIRILMIYOR?

13 Ağustos, 2023 15:45 Güncelleme: 13 Ağustos, 2023 15:45 ÖZEL İDARENİN ALDIĞI SONDAJ MAKİNASI NEDEN ÇALIŞTIRILMIYOR?

Sondaj Makinası Envanterde var ama sahada yok!

Eski Ağrı Valisi Dr. Osman Varol tarafından alımı gerçekleştirilen Sondaj Makinası, içme suyu bulunmayan köylerde sondaj çalışması gerçekleştirerek köylerin su sorununu çözecekti, fakat şimdiye kadar herhangi bir faaliyette bulunmadığı edinilen bilgiler arasında.

16.12.2022 tarihinde Ağrı İl Özel idaresi, web sayfasında “kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza daha kaliteli ve daha hızlı hizmet sunmak amacıyla envanterimize sondaj makinası alımı yaptık” sözleriyle paylaşımda bulunmuştu.

Vatandaşlar; sondaj makinasının özel idarenin envanterin de değil, sahada hizmet vermesi gerektiğini belirterek; “sondaj makinası yaklaşık bir yıla yakındır alındığı halde neden susuz olan köylerin ihtiyacında kullanılmıyor, bu konuda bürokratlar neden halen duyarsız kalmaktadırlar, ilimize atanan Valiler Ağrı’lı bürokratlardan daha fazla bizlere sahip çıkmaktadırlar, bu konu hakkında bir açıklama yapacaklar mı” dediler.

Ağrı İl Özel idaresinin daha hızlı hizmet sunma niyeti ne zaman gerçekleşecek, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi merak konumuzdur…


Yorum Ekle