SON DAKİKA

Özel Bayazıt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği her geçen gün büyüyor

01 Ağustos, 2023 14:02 Güncelleme: 01 Ağustos, 2023 14:02 Özel Bayazıt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği her geçen gün büyüyor

Çiftepınar Mahallesi, İnegöl Caddesi, PTT karşısında Turanlar İş Merkezinde faaliyet gösteren Özel Bayazıt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği,  hizmet kalitesini her geçen gün daha da artırmayı hedefliyor. Çağdaş bilgi ve teknolojiyi kullanarak topluma ağız ve diş sağlığı hizmeti sunan örnek bir kurum olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Kökeni 50 yıla dayanan Özel Bayazıt Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yeni jenerasyon hekimleri Dt. Emrah Eraslan, Dt. Ekrem İlker Barcın ve Dt. Serkan Koç ile son teknoloji aletleriyle temel amacı hastalarına kaliteli ve sağlıklı bir hizmet vermeyi esas almıştır. 

Kendi bünyesinde barındırdığı ileri cerrahi operasyonlar, yüksek kaliteli implant tedavileri, dijital gülüş tasarım, kaliteli dolgu ve kanal tedavileri gibi ağız ve diş sağlığında gerekli bütün hasta ihtiyacını karşılayacak potansiyele sahip tam donanımlı bir polikliniktir. 

Aynı zamanda kendi bünyesinde barındırdığı dijital laboratuvar sistemi ile kısa sürede hastalarında başarılı tedaviler yakalıyor. 

Kaliteli malzeme ve yetenekli hekimleri ile hastalarını en kaliteli şekilde rehabilite edip ağız ve diş sağlığı konusunda kısa vadede sıkıntı teşkil etmeyecek tedavileri ile hastalarının takdirini almış ve kendini kanıtlamış bir polikliniktir.

Kurum Yetkililerinden Dt. Emrah Eraslan yaptığı açıklamada; " Merkezimizde şu anda 3 hekim arkadaşımız hemşehrilerimize  hizmet veriyor. Profesyonel bir anlayış ile mevcut kaynaklarımızı etkili ve verimli kullanarak, çağdaş, güvenilir, zamanında ve kolay ulaşılabilir ağız ve diş sağlığı hizmeti sunarak, hizmet kalitemizi en üst sıralara taşımayı hedefliyoruz. Ağız ve Diş Sağlığı hizmetlerimizde çağdaş bilgi ve teknolojiyi kullanarak, yeniliklerin öncüsü olup, topluma ağız ve diş sağlığı hizmeti sunan kurumlar arasında örnek kurum olmak vizyonu ile hareket ediyoruz." dedi...(Hamza Salman)


Yorum Ekle