SON DAKİKA

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Heyeti, Iğdır Üniversitesini Ziyaret Etti

17 Temmuz, 2021 16:30 Güncelleme: 17 Temmuz, 2021 16:30 Nahçıvan Devlet Üniversitesi Heyeti, Iğdır Üniversitesini Ziyaret Etti

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elbrus İsayev ve beraberindeki heyet Iğdır Üniversitesini ziyaret etti. Nahçıvan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elbrus İsayev’e Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş eşlik etti.

Ziyarette Nahçıvan Devlet Üniversitesi Eğitim Daire Başkanı Şahin Aliyev, Bilim ve İnovasyon Daire Başkanı Rıza Mammadov, Bilgi ve İletişim Teknolojileri ve E-Eğitim Daire Başkanı Hüseyin Asgarli ve Universite TV Müdürü Agşin Muharremov de hazır bulundu.

Ziyaret Heyeti Üniversiteyi Yakından Tanıma Fırsatı Yakaladı

Ziyaret kapsamında Rektör Alma eşliğinde Üniversiteyi yakından tanıma fırsatı yakalayan Nahçivan Devlet Üniversitesi Heyeti; Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (ALUM), Medikososyal Binası, Atölyeler, Hayvan Hastanesi, Seyir Tepesi, Karaağaç Kampüsü, Sağlık Meslek Yüksekokulunda bulunan Simülasyon Odası, Uygulama Oteli, Kültürel Mirası Koruma Uygulama ve Araştırma Müzesi (KÜMER) ve son olarak Tuzluca’daki Tuzluca Mağaralarını ziyaret etti.

Türkiye’de ve Iğdır’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Nahçivan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elbrus İsayev ve beraberindeki heyet, konukseverliklerinden dolayı Rektör Alma nezdinde Iğdır Üniversitesi ailesine teşekkür ederek ziyaretlerini tamamladı. IÜ Haber Merkezi

Yorum Ekle