SON DAKİKA

Mutlu Köy Öğrencilerine Ankara Gezisi

Mutlu Köy Öğrencilerine Ankara Gezisi 10 Mayıs, 2019 08:36 Güncelleme: 10 Mayıs, 2019 08:36 Mutlu Köy Öğrencilerine Ankara Gezisi

 

Diyadin Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde Mutlu Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerini Ankara gezisine gönderdi.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün daveti ve İlçe Kaymakamı  Olgun ÖNER'in desteğiyle Ankara'ya geziye gönderilen Mutlu Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri ilk kez köyün dışına çıkarak gezdikleri yerlerde unutulmaz zamanlar geçirdiler. Öğretmenleri ile birlikte uçakla Ankara'ya giden 21 öğrenci ilk olarak Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu'na misafir oldular. Burada büyük bir ilgiyle karşılanan öğrencilerimiz daha sonra Anıtkabir, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Nata Vega (akvaryum)  gibi mekanları gezdiler. Ankara gezisinden sonra öğrenciler Erzurum İline geçip orda da Kitap Fuarını gezerek güzel bir gün geçirdiler.

Daha öncede Diyadin İlçesinde öğrencileri gruplar halinde farklı illere gönderip onları değişik ortamlarla buluşturan İlçe Kaymakamlığı Ankara'ya gönderdiği  Mutlu Köyü öğrencileri kendilerine sundukları bu güzel ve anlamlı gezi için Kaymakam Olgun ÖNER'e teşekkür ettiler.


 

Yorum Ekle