SON DAKİKA

Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç Vatandaşlarla Bir Araya Geldiler

Halkların Demokratik Partisi HDP Patnos Belediyesi Eş Başkanları Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç, Patnos Otogarında vatandaşlarla bir araya geldiler. 10 Nisan, 2019 04:04 Güncelleme: 10 Nisan, 2019 04:04 Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç Vatandaşlarla Bir Araya Geldiler

Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç Vatandaşlarla Bir Araya Geldiler

 

 

Halkların Demokratik Partisi HDP Patnos Belediyesi Eş Başkanları Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç, Patnos Otogarında vatandaşlarla bir araya geldiler.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde HDP'den belediye başkanlığını kazanan eş başkanlar Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç, Patnos Otogarında vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet ettiler. Seyahat eden yolcularla yakından ilgilenen eş başkanlar, Patnos'un kısa bir süre içinde gerçek hizmetle buluşacağını dile getirdiler.

Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan eş başkanlar, “Bizim amacımız Patnos'umuzu gerçek hizmetle tanıştırmak ve halkımızın sorunlarına kalıcı bir çözüm getirmektir. 31 Mart'ta çok yüksek bir oy alarak bu görevi bize layık gören halkımızın hizmetinde olacağız ve onlara her konuda yardımcı olmak için belediyemizin tüm imkânlarını seferberlik edeceğiz.” Dediler.

Otogar'da yoğun ilgi ve coşkuyla karşılanan eş başkanlar, vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Yorum Ekle