SON DAKİKA

Mevlüt Çavuşoğlu Ağrıda

Mevlüt Çavuşoğlu Ağrıda 05 Mart, 2019 12:50 Güncelleme: 05 Mart, 2019 12:50 Mevlüt Çavuşoğlu Ağrıda

Mevlüt Çavuşoğlu Ağrıda

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya geldi.

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya geldi.


Ahmed-ı Hani havalimanında Vali Süleyman Elban, Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, kurum müdürleri ve partililer tarafından karşılanan Bakan Çavuşoğlu, Ak Parti il teşkilatınca Kültür ve Kongre merkezinden düzenlediği halkla buluşma toplantısına katıldı.


Bakan Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, 'Ağrı Belediye hizmetlerine değindi. Ağrı'da kayyum atayarak şehrin çehresini değiştirdiklerini söyledi. Ağrı Belediyesinin parasının halkın hizmetinde kullanıldığını ifade eden Çavuşoğlu, 'Sizin verdiğiniz vergiler, devletin kasasında birikiyor.


O parayı Ağrılılara hizmet olarak kullanmaktan, dağdaki teröriste göndermekte var. Ağrının hakkını dağdaki teröriste gönderdiğin zaman devlet gerekeni yapar. Devlet millet için Ağrı halkı için vardır. Ben inanıyorum ki önümüzdeki beş yılda çok farklı bir Ağrı olacak.


O zaman Ağrı ekonomi olarak büyüyecek, şehir olarak kalkınacak şu terör ile mücadeleden sonra vatandaşlarımız eskiden gidemediği her yere gidiyor, gece 1' 2'ye kadar yaz aylarında dolaşıyor.


Bakan Çavuşoğlu konuşmasının ardından Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Burada ki programın ardında Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde düzenlenen halkla buluşma programına katılan Bakan Çavuşoğlu ve beraberinde Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, burada vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

Yorum Ekle