SON DAKİKA

METROCİTY AĞRI DAĞI'NIN ZİRVESİNDE

17 Eylül, 2011 13:42 Güncelleme: 17 Eylül, 2011 13:42  METROCİTY AĞRI DAĞI'NIN ZİRVESİNDE

Doğubayazıt halkı Metrocity’e eğitime desteklerinden dolayı şükranlarını Ağrı Dağının zirvesinde gösterdiler.

Türkiye’nin bir çok yerinde eğitim, sağlık ve yardım desteklerini gerçekleştiren merkezi İstanbul’da bulunan METROCİTY İNŞAAT MÜŞAVİRLİK HİZMET VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ  Doğubayazıt’ta yaptığı eğitime destekleri sürüyor.

İlçeye bağlı Çalı Köyündeki İlköğretim Okulunu onaran daha sonra 23 Nisan 2011 de Köydeki 30 öğrenciyi uçakla İstanbul’a götürerek unutulmaz geziler yaşatan Metrocity, Doğubayazıt’ta 15 Okulun onarımı için öncülük yaparak kısa bir sürede eğitim ve öğretim sezonuna kavuşturmaya çalışıyor. Bu anlamlı desteklerinden dolayı Doğubayazıt halkı doğu batı demeden bizleri ve çocuklarımızı unutmayan Metrocity A.Ş.’ye  nasıl şükranlarımızı iletebiliriz diyerek muhteşem, zorlu Ağrı Dağı zirvesine Doğubayazıt halkı adına Doğubayazıt dağcıları tarafından Metrocity flamasına zirve yaptırdılar.

İlçe Kaymakamı Hüseyin YILMAZ ise “Nuh’un Gemisine mekan olan  bütün dinlerin kutsal gördüğü Ağrı Dağı kadar muhteşem olan bu anlamlı desteğin bütün hayırsever iş adamlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum ”dedi. Ayrıca Metrocity şirketine, yönetim kuruluna ve çalışanlarına teşekkür etti.(i.ŞAHİN)













Yorum Ekle