SON DAKİKA

Mahalle Muhtarlarından Başkan Acar'a Plaket

04 Ağustos, 2023 16:28 Güncelleme: 04 Ağustos, 2023 16:28 Mahalle Muhtarlarından Başkan Acar'a Plaket

Doğubayazıt Belediyesinde her ay yapılan rutin birim toplantısında mahalle muhtarlarını ağırlayan Belediye Başkanı Yıldız Acar'a  büyük sürpriz yapıldı.

Belediyeye bağlı birimlerin her ay düzenli olarak aylık  rapor verdiği  toplantıya Bütün Mahalle Muhtarlarını da dahil ederek sorun ve sıkıntıların kaynağına inen Başkan Acar'a muhtarlar,  yaptıkları hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirmek amacı ile plaket takdim etti. 

Başkan Acar duyduğu memnuniyeti şu duygularla ifade etti; "Şahsi olarak Her bir vatandaşımızın fikri ve eleştirisi  büyük önem arz ediyor bizde. Kapımızı çalan ve bizlere ulaşan her vatandaşımızın isteklerini dinlemek ve kanunlar çerçevesinde yardımcı olmak bizim için gurur verici. Bununla birlikte bizim için en önemli olan muhtarlarımızın halkımız adına isteklerini gerçekleştirmek. Yaptığımız bu kutsal hizmeti gören temsilcilerimize sonsuz şükranlarımı iletirken,  bu değerli hediyeyi büyük özveri ile çalışan  emekçilerimiz adına kabul ediyor, tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum " dedi.

Yorum Ekle