SON DAKİKA

Kış öncesi Doğubayazıt Caddelerinde yıkama

16 Kasım, 2023 15:57 Güncelleme: 16 Kasım, 2023 15:57 Kış öncesi Doğubayazıt Caddelerinde yıkama

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, kış öncesi ilçede gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarının yanı sıra çevre temizlik faaliyetleriyle de dikkat çekiyor. 

Özellikle yeni asfaltlanan mahallelerde yürütülen temizlik çalışmaları, ilçenin imajını olumlu yönde etkiliyor. Başkan Acar ve ekibi, ilçe sınırları içinde dur durak bilmeden etkin çalışmalar yürütürken, aynı zamanda Doğubayazıt'ı tanıtma adına ilçe dışında da önemli projelere imza atıyor.

Bu çabalar, Doğubayazıt'ın sadece altyapı çalışmaları ile değil, aynı zamanda çevre temizliği ve estetikle de ön plana çıkmasını sağlıyor. Başkan Yıldız Acar'ın liderliğindeki Doğubayazıt Belediyesi, mahalle aralarındaki çamurlu yolları asfaltla kaplayarak, ilçenin yaşam kalitesini artırıyor.

Doğubayazıt'ın kültürel zenginlikleri ve tarihi mirasını vurgulayan Başkan Acar, ilçenin değerlerini başarılı bir şekilde tanıtarak, bölgeye olan ilgiyi artırıyor. Ahmedi Hani'nin torunu olarak, Acar ve ekibine çizdikleri başarılı çalışkanlık yolunda güç ve kuvvet diliyoruz...

Yorum Ekle