SON DAKİKA

Kaymakamlık Kupası Yöresel Halk Oyunları Yarışması

20 Ocak, 2012 18:32 Güncelleme: 20 Ocak, 2012 18:32 Kaymakamlık Kupası Yöresel Halk Oyunları Yarışması

Ağrı`nın Diyadin ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kaymakamlık Kupası Yöresel Halk Oyunları Yarışması sona erdi.

Diyadin Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Salonu`nda gerçekleştirilen yarışmaya 4 halk oyunu ekibi katıldı. Yarışma öncesi bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Çaylak, ilçe genelinde ilköğretim ve ortaöğretim okullarında öğrenim gören öğrencilerin ders etkinliklerinin yanında sosyal faaliyetlere katılmaları açısından bu tür etkinliklerin önem arz ettiğini söyledi. Yarışma sonunda birinci olan Diyadin 14 Nisan İlköğretim Okulu folklor ekibine birincilik kupasını veren İlçe Kaymakamı SerdarArslantaş, yarışmaya katılan tüm ekipleri tebrik ederek, birinci olan folklor ekibinin Ağrı`da yapılacak olan Valilik Kupası Halk Oyunları yarışmasında Diyadin ilçesini temsil edeceğini söyledi.

Yarışmayı İlçe Kaymakamı Serdar Arslantaş, İlçe Jandarma Komutanı Kubilay Ayvaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sebih Özden ile öğretmen ve öğrenciler izledi.

Yorum Ekle