SON DAKİKA

Kaymakam Ekinci'den DTSO yönetimine ziyaret

11 Kasım, 2022 11:40 Güncelleme: 11 Kasım, 2022 11:40 Kaymakam Ekinci'den DTSO yönetimine ziyaret

Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odasını (DTSO) ziyaret ederek, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde seçim sürecini tamamlayan Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odasının, yeni yönetimini ziyaret eden Kaymakam Ekinci, Ticaret Odası Başkanlığı görevine seçilen Cemal Can ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarı temennisinde bulundu.

1980'den beri faaliyet gösteren Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası'nın ilçenin en köklü kurumlarından biri olduğunu ifade eden Kaymakam Ekinci, Ticaret Odasının bölgedeki en etkili paydaşlardan biri olduğunu söyleyerek yeni yönetime başarılar diledi.

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Can İse, Kaymakam Murat Ekinci'nin nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Yaptığımız görüşmede Tacirlerimizin ve Günübirlik olarak yurt dışına giriş çıkış yapıp geçimini sağlayan vatandaşlarımızın çektikleri sorun ve sıkıntıları konuşarak çözüm üretmeye çalışacağız dedi. (Hamza Salman)

Yorum Ekle