SON DAKİKA

İTFAİYE İŞ BAŞINDA

Doğubayazıt Yerel Yönetim İtfaiye Ekipleri Doğubayazıt'ın ana caddelerini yıkama çalışmalarını son süratla başlatmış bulunmaktadırlar. 02 Aralık, 2019 07:55 Güncelleme: 02 Aralık, 2019 07:55 İTFAİYE İŞ BAŞINDA

İTFAİYE İŞ BAŞINDA

 

 

Doğubayazıt Yerel Yönetim İtfaiye Ekipleri  Doğubayazıt'ın ana caddelerini yıkama  çalışmalarını son süratla başlatmış bulunmaktadırlar.

 

Bilindiği gibi AKSA Doğal gaz şirketi doğal gaz çekim için hat çalışmalarında doğubayazıt caddeleri ile sokaklarını köstebek yuvasına çevirmişti

 

Yerel Yönetim Fen işleri Müdürlüğünün ekipleri gece ve gündüz demeden Doğubayazıt'ın cadde ve sokaklarında bozulan hatları  onarım için asfatlama işlemlerini  kısa sürede tamamlamış bulunmaktadır.

 

Ancak Cadde  ve sokakların onarım sırasında ister istemez çakıl moluzları oluşmuştur.

 

İtfaiye Ekipleri Doğubayazıt'ın Gözde caddelerinden biri olan Belediye Caddesinde Çakıl moluzların  temizlenmesi içinYıkama işlemlerini sabah erken başlatmış bulunmaktadırlar .

 

Yerel Yönetim İtfaiye Yönetiminde alınan bilgiye göre  bu temizlik için yıkama olgusu diğer cadde ve sokaklarda devam edecektir.Öylecede kış hazırlıkları yapılmış olacaktır.

 

Haber:Halkın Sesi-M.Salih Çakar

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle