SON DAKİKA

İsmet Taşdemir yeniden başkan

21 Kasım, 2011 15:11 Güncelleme: 21 Kasım, 2011 15:11 İsmet Taşdemir yeniden başkan

AK Parti Ağrı Taşlıçay ilçe başkanı İsmet Taşdemir, kongrede 421 delegeden 300'ünün Oyunu alarak yeniden güven tazeledi. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, AK Parti İlçe Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zeynel Abidin Yerlikaya, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, ilçe kadın, gençlik kolları başkanları, delegeler ile partililer katıldı.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, AK Parti iktidarından önce ülke genelinde yapılmış yolsuzlukları, faili meçhulleri ve eğitimde yaşanmış sıkıntıları anlattı. AK Parti iktidarı döneminde eğitimdeki sıkıntıların yok denecek kadar azaldığına dikkat çekti.

Taşlıçay İlçe Başkanı İsmet Taşdemir ise AK Parti'nin iktidarda olduğu dönemde Taşlıçay'da köklü hizmetlere imza atıldığını, 2023 yılında dünyanın en büyük ekonomileri arasına girecek olan Türkiye'de, artan ekonomik büyümeden Taşlıçay'ın da payını alacağını kaydeti. AK Parti Ağrı Millet Vekili Ekrem Çelebi de AK Parti döneminde yapılan başarılı çalışmalara dikkat çekti.

Yorum Ekle