SON DAKİKA

İshakpaşa Sarayı’nda Temizlik Seferberliği

Belediye Yetkilileri Öncü Oldu! 12 Mayıs, 2024 08:32 Güncelleme: 12 Mayıs, 2024 08:32 İshakpaşa Sarayı’nda Temizlik Seferberliği

Doğubayazıt’ın tarihi mirası İshakpaşa Sarayı’nda temizlik seferberliği başladı. 

Doğubayazıt Belediye Eş Başkanları Kenan Alkan ve Aygül Aşan, sarayın etrafında biriken çöp ve alkol şişeleriyle ilgili çözüm odaklı bir adım attılar. 

Sarayın hizmet alanlarının dışında olmasına rağmen, Ahmedi Hani’nin torunları olarak kendilerini nitelendiren Alkan ve Aşan, bu görüntünün kendilerine ve tarihlerine yakışmadığını belirterek, temizlik ekibine talimat verdiler. Ekipler hemen harekete geçti ve çöp ve alkol yığılan noktalar temizledi. 

Belediye Başkanı Kenan Alkan; “Ahmedi Hani’nin torunları olarak, atalarımızın emanetlerine sahip çıkmak bizim görevimizdir. İshakpaşa Sarayı’nın temiz kalması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi olarak, Kenan Alkan ve Aygül Aşan’ın yanı sıra Meclis üyelerinin de katkılarıyla gerçekleşen bu duyarlı ve öncü tutumu takdirle karşılıyor, temizlik emekçilerine Doğubayazıt halkı adına teşekkürü bir borç biliyoruz. İshakpaşa Sarayı ve çevresinin temiz kalması için herkesin elinden geleni yapması dileğiyle...


Yorum Ekle