SON DAKİKA

İshak Hoca'ya Başarılar Diliyorum

05 Ekim, 2023 06:16 Güncelleme: 05 Ekim, 2023 06:16 İshak Hoca'ya Başarılar Diliyorum

Ayhan Yardımci yazıyor

İshak Özbey’in Doğubayazıtspor’u Kars 36 Spor karşısında gösterdiği performansını takdir ediyorum. Takımın tam saha pres yapması ve cesur bir şekilde oynaması gerçekten etkileyiciydi. Ayrıca maç içinde yaptığı taktiksel değişikliklerle galibiyeti getirdiğini gösterdi. İshak Özbey’in taktiksel açıdan başarılı bir kariyere sahip olduğunu ve bu maçta da bu yeteneklerini gösterdiğini söyleyebilirim.

Sonuç olarak, ilk sezondan sonra İshak hocaya güven devam etseydi geçmiş zamandır, ama diyemeden edemiyorum. Şu an 3. Ligdeydik, ilçemizde futbolu bilen nadir insanlardan biri. Kısacası, bir cevher parlatmamız gerekirken, sürekli eleştirmek için tetikte bekliyoruz. Galibiyet sonrası neden yazdığımı açıklayayım: Biz birbirimize sahip çıkmasak, dışarıdakiler sahip çıkmaz ve ilçenin değerlerine sahip çıkan Sayın Barış Çoktin ve Yıldız Acar’ın desteği olmasaydı, bugün bu konuları konuşmuyor olmazdık.

Ahmet Polat genel kaptanlığında İshak Özbey’in hırsı, azmi, kazanma isteği ve şampiyonluğa olan inancı bize bu sezon 3. Lig’e çıkartacaklarını gösteriyor. Hep destek, tam destek diyorum...


Yorum Ekle