SON DAKİKA

İMAMLAR KADROLU OLDUKLARI GÖREV YERLERİNE İADE EDİLDİLER

İMAMLAR KADROLU OLDUKLARI GÖREV YERLERİNE İADE EDİLDİLER 27 Şubat, 2019 08:11 Güncelleme: 27 Şubat, 2019 08:11 İMAMLAR KADROLU OLDUKLARI GÖREV YERLERİNE İADE EDİLDİLER

06-08-2018 tarihinde Doğubayazıt Camilerinde görev yapan ve görev yerleri değiştirilen imamlar kadrolu oldukları eski görev yerlerine iade edildi.

 

İlçe Müftülüğü tarafından ilçe merkezinde görev yapan kadrolu imamların kendi kadrolu olan yerlerinden alınıp başka yerlere geçici görevlendirme ile görevlendirilmişti. “Cami Cemaatı İmamını İstiyor” Kampanyası çerçevesinde toplanan 30 sayfalık imza, Doğubayazıt halkı tarafından yapılan şikayetler ve bu haksızlığa kayıtsız kalmayan Doğubayazıt AK Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz ve İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar tarafından Diyanet İşler Başkanlığı, Ağrı Valiliği, Doğubayazıt Kaymakamlığı ve Doğubayazıt İlçe Müftülüğünde yapılan girişimler sonucunda eski görev yerleri olan ve kadrolu oldukları Merkez Camisine Nurullah Topçu, Müftü Camisine Sena Aydemir, Hz. Aişe Camisine, Özkan Bakırçay ve H. Mehmet Dalbudak Camisine Nesim İdi bugün itibari ile geri dönmüş olup görevlerine başladılar.

 

Vatandaş ve Camii Cemaatı diyor ki yapılan bu haksızlığı ortadan kaldırıp kendi imamlarımızı tekrar Camilerimize getirdikleri için Doğubayazıt AK Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz ve İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar'a duyarlıklarından dolayı teşekkürler ediyoruz.

 

HABER: SIDDIK SÖYLER

Yorum Ekle