SON DAKİKA

IĞDIR ÜNİVERSİTESİNDE BAHAR ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR

IĞDIR ÜNİVERSİTESİNDE BAHAR ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR 19 Nisan, 2018 08:14 Güncelleme: 19 Nisan, 2018 08:14 IĞDIR ÜNİVERSİTESİNDE BAHAR ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Iğdır Üniversitesi 10. Bahar Şenlikleri kapsamında 18 Nisan 2018 tarihinde canlı müzik, uçurtma şenliği, Karaağaç Kampüsü Konferans Salonu'nda şiir dinletisi ile devam etti. Etkinliklerde ilk olarak Iğdırlı müzik grupları canlı müzik (Dj) performansı sergilediler ve canlı müziğe katılan akademik, idari personel, öğrenciler ve halk keyifli anlar yaşadı.


10. Bahar Şenlikleri canlı müzik programının ardından Üniversitemiz Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü açık spor sahasında Uçurtma Şenliği ile devam etti. Uçurtma şenliğinde ise  Iğdır Üniversitesi akademik, idari personel, Iğdır Halkı ve öğrenciler katıldı.

 

7'den 70'ye herkesin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte aileleriyle birlikte uçurtma yapmayı öğrenen minikler, daha sonra yaptıkları uçurtmaların havalanmasıyla eğlence dolu dakikalar yaşadı. Uçurtmaların düşmemesi için çaba gösteren aileler de, miniklerle birlikte eğlenirken birkaç saatliğine de olsa çocukluk günlerine döndüler. Iğdır Üniversitesi 10. Bahar Şenlikleri kapsamında 18 Nisan 2018 Karaağaç Kampüsü Konferans Salonu'nda şiir şöleni ile devam etti.


Karaağaç Kampüsü Konferans Salonu'nda Iğdır Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Üniversiteli Aktif Gençler Topluluğu ve Sanat Sokağı tarafından düzenlenen şiir dinletisi ve müzik şölenine Iğdır Üniversitesi akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.


Şiir dinletisinin açılış konuşmasını Iğdır Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Serdar Öztürk yaptı. Öztürk konuşmasında kıymetli öğrenci kardeşlerim bahar şenlikleri dendiğinde aklımıza mezuniyet gelir ve içimizi tatlı bir heyecan kaplar. Bugün bir nebzede olsa mezun olacak ve mezun olmaya aday kardeşlerimizi mutlu etme amacıyla böyle bir program tertip ettik, mezun olacak kardeşlerime yeni yaşamlarında başarılar diler, yüce rabbimden onlar için en hayırlısını niyaz ederim dedi. Açılış konuşmasının ardında şiir dinletisi ve müzik şöleni başladı ve şiir dinletisi ve müzik şölenine katılan akademik, idari personel öğrenciler ve halk keyifli dakikalar geçirdi.


Üniversitemizde 10. Bahar Şenlikleri 19 Nisan 2018 tarihinde yapılacak canlı müzik etkinliği ve 20 Nisan 2018 tarihindeki Mezuniyet Töreniyle devam edecek.

 

 

 

 


Yorum Ekle